Choklad gånger 3 till dessert.!!!

 




Eftersom jag älskar "Mozart kulor" gjorde jag i helgen 
egna kulor till dessert. . . när jag skulle ha gäster!


(Mozartkulorna skapades år 1890 av den Österrikiske
konditorn Paul Furst till 100-årsdagen av Mozarts
död under namnet "Mozartbonbon!)




La kulorna i en tom Mozartburk som jag hade hemma
så såg det lite mera äkta ut. . . 

 




Sedan bjöd jag på Mozart likör. . . . "Dark Chocolate" !
(En beställningsvara på Bolaget)



Finns i olika smaker bla
White Chocolate, Chocolate Cream och Strawberry!



Himmelskt Gott För alla Chokladälskare!!!
Jag lovar!


Flaskan är dessutom utformad som en Mozartkula!

 




  






För att sedan fortsätta i Chokladandan hade jag gjort 
en
 "Sachertårta" som serverades med grädde!
 


Sachertårta är en chokladtårta som komponerades av
16-årige Franz Sacher år 1832. 



Sedan etablerade hans son det berömda Hotel Sacher
i Wien där tårtan blev och fortfarande är en specialitet!



Tycker om att duka fint när jag har gäster så denna
gång dukade jag med uppochned vända vinglas
med en grön kvist i och ljus ovanpå!

 





Efter choklad x3 infann sig Chokladkoma. . .hi hi

. . . .Men uppskattades av mina gäster!



Chokladsuget är borta. . . .iallafall tillfälligt!!! :-)